INGREDIENTS:
Pasta de galets, carn picada, ous,
all, julivert, sal, pebre, pollastre, ossos d’espinada, pastanaga, porro, api,
aigua i farina.
|
PROCÉS D’ELABORACIÓ:
Posem
una olla al foc amb aigua, afegim les carns i les verdures i mentre esperem que bulli el caldo agafarem
la carn picada els ous, els alls, la farina i el julivert i prepararem el
farciment per els galets.
Quan
creiem que el caldo ja el tenim apunt, retirarem aquest caldo en una altra
olla i afegirem els galets que abans haurem farcit. Una estona després
comprovarem que els galets estiguin al punt, rectificarem de sal i ja ho
podrem servir.
|
INGREDIENTS:
-Botifarra crua
-600 g de mongetes del Collsacabra.
-Oli
-Sal
-Pebre
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ:
1- Un dia abans es posen les mongetes en remull.
2- Fer la botifarra a la brasa o a la planxa fins que quedi tendra de dins i
torrada de fora.
3- Cal coure en aigua bullent les mongetes i s’escorren.
4- En una paella es cou cansalada tallada a trossets petits amb un raig
d´oli, després hi afegim les mongetes. Hi tirem sal i pebre al gust.
5- I ho servim en un plat.
|
INGREDIENTS:
Farina, ou, mantega, llevat, sucre, trufa,
nata, cirera, fideus de xocolata.
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ:
Es
fa un pastís rodo es talla en dues parts i al mig si posa mantega i trufa i
es torna a ajuntar a la part de sobre i fiquem sucre blanc amb pols i fideus
de xocolata i coronant el pastis amb mantega i una cirera caramel·litzada.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada