ACTIVITAT 4ª:
GASTRONOMIA
les nostres receptes
ESCOLA
|
POBLACIÓ
|
COMARCA
|
MDP
IGUALADA
|
IGUALADA
|
ANOIA
|
PRIMER PLAT: Quiche de salmó i formatge
blau de Veciana
|
||
INGREDIENTS
8 - Ous
300g -
Salmó fumat tallat a daus
100g -
Formatge Blau de Veciana tallat a daus
250 ml -
Nata per cuinar
10 -
Olives negres
1 - Ceba
tendra
50g -
Formatge parmesà
Alfàbrega
picada (2 cullerades)
Oli
d'oliva verge extra
Sal
Mantega
Necessitarem
un motlle rodó
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
|
|
SEGON PLAT: Cigronets de l’Alta Anoia amb
bacallà i espinacs
|
||
INGREDIENTS
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
|
|
POSTRES: Coca d’Igualada
|
||
INGREDIENTS
- Coca
d’Igualada: es venen en capses de 6 unitats a les pastisseries d’Igualada
|
PROCÉS
D’ELABORACIÓ
Es tracta
d’una coca rectangular de pasta de full i herbes aromàtiques, ensucrada i
coberta per dalt i per baix de granet d’ametlla. Darrerament se’n fan
versions farcides de nata, crema o trufa. Es presenta en forma rectangular i
individual, per tal que sigui un producte fàcil de transportar per als
viatgers que s’apropen a la ciutat a comprar-ne. Es ven en caixes de sis
unitats. Coques creades l’any 1920 per la Pastisseria Pla.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada