ESCOLA
|
POBLACIÓ
|
COMARCA
|
Immaculada Concepció
|
Barcelona
|
Barcelonès
|
PRIMER PLAT:Bikini
| ||
Ingredients:
|
Hem triat aquest plat ja que el nom d’aquest entrepà prové d’una sala de concerts que es diu Bikini i els feien a un bar del costat.
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Untem el pa de motlle amb mantega per ambdues cares i posem un tall de formatge i un tall de pernil dolç.
Col·loquem el bikini a la paella i el deixem 2 minuts per cada cara, fins que la mantega es derreteixi i agafi una textura cruixent.
Hem triat aquest plat ja que el nom d’aquest entrepà prové d’una sala de concerts que es diu Bikini i els feien a un bar del costat.
| |
SEGON PLAT:Botifarra amb mongetes
| ||
Ingredients:
|
A la ciutat és difícil trobar quelcom típic ja que la barreja de cultures es fa més visible als restaurants. En aquest cas hem escollit un plat típic de Catalunya que es pot menjar als diferents restaurants que ofereixen cuina típica catalana.
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Per a la preparació del plat més senzilla, primer coeu en aigua bullent les mongetes i escorreu-les. Punxeu amb una forquilla una botifarra per persona i salteu-la a la paella per tots els costats, podeu deixar que es cogui en el seu propi greix o afegir un raig d'oli d'oliva o, antigament, una mica de llard. Aparteu la botifarra i salteu les mongetes a la mateixa paella, amb el greix de les botifarres i a foc ben viu. Podeu afegir les botifarres per reescalfar-les al darrer moment. Se serveix una botifarra amb les mongetes al costat com acompanyament.
| |
POSTRES:xocolata calenta
| ||
INGREDIENTS
8 cullerades ben plenes de xocolata ratllada
1,5 L de llet
4 cullerades de sucre
Melindros
|
Al carrer Petritxol de Barcelona s'hi pot menjar la millor xocolata calenta de tota Catalunya, molts locals i turistes fan una parada obligatòria en aquest carrer per tastar-lo!
PROCÉS D’ELABORACIÓ
Poseu una olla al foc amb la llet.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi tots els ingredients, barrejats abans en un bol amb una mica de llet o aigua i passant-ho per un colador a fi d'evitar els grumolls. Remeneu-ho contínuament i deixeu-ho coure uns minuts, ja que, si no, s'agafaria. No pareu de remenar, a foc ben baix. Serviu-ho tot seguit.
Acompanyeu-ho dels melindros.
|
divendres, 10 de març del 2017
Receptes de Barcelona
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada